Blogs

Gebruik je Social Media!

​​Veel bedrijven investeren in hun online aanwezigheid met een goede website en dat is in deze tijden zeker belangrijk. Helaas blijft het strategisch gebruik van social media nog wat achter. Vaak hebben bedrijven wel een aantal accounts, maar wordt er maar random gepost zonder duidelijke boodschap. Dit is enorm zonde, want met social media marketing kun je ontzettend veel bereiken.

Lees meer »

Koude belletjes?

Of koud bellen nog steeds werkt? Hoe je het ook wendt of keert: sales belletjes zijn onvermijdelijk om je business te laten groeien. Want als je jouw product of dienst aan de man wil krijgen, zijn (koude) sales belletjes naar bedrijven nog steeds de norm. Dit betekent overigens niet dat koud bellen nog steeds zo gaat als in de jaren ‘90. Logisch, want de B2B markt van nu is niet meer te vergelijken met toen. Zo beschikken niet alleen kopers en andere besluitvormers over meer informatie dan voorheen, maar jij ook. Als sales persoon kun je tegenwoordig ook met meer informatie op zak de telefoon oppakken of extra voorbereid een koude e-mail schrijven. Kortom: koud bellen werkt nog steeds in 2021. Tenminste, mits je jouw koude bel strategie aanpast aan de B2B markt van nu.

Lees meer »

🎉 LinkedIn Symbolen 🎉

Wil jij je LinkedIn profiel wat leuker maken? Gebruik dan speciale symbolen voor LinkedIn of voeg emoji’s toe. Hierdoor ziet je LinkedIn profiel er niet alleen leuker uit, maar breng je ook duidelijke accenten aan waardoor het beter leesbaar wordt en jij de belangrijkste informatie ook onder de aandacht kan brengen. Mensen scannen tegenwoordig, dus welke informatie in je LinkedIn profiel moet direct opvallen?

Lees meer »

Templates reviews vragen

Dat je hier nu bent terechtgekomen  betekent dat je waarde hecht aan het ontvangen van online reviews. Sterker nog. Je wilt gewoon weten hoe je in veelvoud nieuwe reviews kunt verzamelen voor je eigen bedrijf. De volgende vraag is dan natuurlijk; 

Lees meer »

Inspiratie nodig?

Je kunt overal naar inspiratie zoeken, maar soms ligt het antwoord gewoon vlak voor je. Wanneer het niet lukt om ideeën op te doen in de buitenwereld, kun je altijd nog bekijken of er in je netwerk wat inspiratie is te vinden. En nu ken je mij...

Lees meer »