Er komt iets nieuws aan

Virtual-Manager.nl groeit en is binnenkort jarig! Dit mede dankzij het vertrouwen van al mijn opdrachtgevers die ik heb mogen verblijden en waarbij ik veel heb geleerd.

 

Het waren soms roerige perioden, vallen & opstaan.... en door... zoals ik altijd zeg.

 

Ook ben ik dankbaar voor mijn samenwerkingen met VA's, de mensen die zo vrij zijn geweest hun kennis & ervaring met mij te willen delen uit mijn netwerk, mijn partner Stefan Wilschut, mijn (bonus)kinderen, familie en vrienden. Zonder jullie was ik niet zover gekomen ❤️ you!

 

Binnenkort een (voor mij) grote spannende stap, daar later meer over.

"They say I think too big? I say they think too small!"

 

 

Goed weekend allemaal 🎉

Virtuele groet, Chantal

 

Virtual-Manager.nl

Virtual-Manager-Academy

 

#groeien #bloeien #jarig #virtualmanager #leren #ontwikkelen #ervaring