Over Virtual-Manager

Ik ben Chantal, ondernemer.

Geboren in een gezin dat grotendeels uit ondernemers bestaat. 

Moeder, vrouw, cadeaumama, healthy lifestyle, secretaris turnvereniging en dierenvriend.

Het leven heeft mij een aantal keren flink laten struikelen, waarna ik besloot bij de laatste keer er een verdomd goede salto van te maken!

Ik besloot mij door te ontwikkelen en startte met een secretariële opleiding. Ik rolde vervolgens in een sales baan, waarin ik onderaan de ladder startten met koud bellen.

Ik groeide door tot een commerciële creatieve duizendpoot, die het fijn vond  om mijn energieke creatieve geest met lef en gezond verstand in de juiste dosis te combineren. Maar ook door out of the box te denken en durven werken  Ik heb hard gewerkt te komen, waar ik nu sta.

Veel netwerken, communiceren. studeren, koffie afspraken en gecoacht worden. Ik kreeg de smaak te pakken en besloot mij nog verder door te ontwikkelen  in Sales-  en Accountmanagement. Waarna ik rolde in een baan bij een internationaal bedrijf in telecom/software. Hierin heb ik mij nog verder mogen ontplooien waaronder intern in Canada.

Daar sprak ik een inspirerende jonge vrouw en vertelde al een tijdje te werken als Virtual Assistent (VA).

Een aantal gesprekken later, veel nadenken en onderzoeken heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben mij gaan verdiepen in het, voor in Nederland nog redelijk onbekende vak "Virtual Assistent" uitgeroepen tot één van dé beroepen van de toekomst wereldwijd gezien!

Sparringspartner - Personal Assistent - Allround Manager - Business Manager - Coach

Ik houd mij nu voornamelijk bezig met Virtual Managen, klantenservices draaien van diverse webshops, creatieve teksten schrijven, websites, coachen en assisteren van ondernemers oftewel

Virtual-Manager

THEY SAY I DREAM TOO BIG?! 

I SAY THEY THINK TOO SMALL!