Strategie en advies voor het uitbreiden van jouw bedrijf.

Ik bied strategie en consultancy voor jouw organisatie!

 

Ontdek het zelf en laat mij jouw zakelijke uitdagingen omzetten in kansen voor succes.

Onderstaand vind je een lijst van veel voorkomende strategie plannen die ik kan uitvoeren voor mijn klanten. Want visie, missie en strategie is de basis voor succes!

Marketingplan en strategie:

Wat is marketingstrategie?

Marketingstrategie is de lange termijn koers van een organisatie en gaat primair over een goede afstemming, oftewel ‘strategische fit’, tussen de organisatie en zijn omgeving. Een strategie is de koers van een organisatie gericht op de realisering van de geformuleerde visie, doelen en doelstellingen, waarbij rekening wordt gehouden met de afstemming op lange termijn tussen de eigen organisatie en de externe omgeving en heeft als doel het creëren van superieure, duurzaam onderscheidende waarde – lees: concurrentievoordeel – voor afnemers en andere stakeholders.

Strategische marketing(-strategie) houdt zich bezig met de vraag op welke wijze toegevoegde waarde in de markt kan worden geleverd gericht op het realiseren van duurzaam concurrentievoordeel en betreft de vraag welke posities de organisatie op welke markten met welke middelen op welke tijdstippen op langere termijn wil en kan innemen. Het antwoord hierop is de marketingstrategie.
De oriëntatie van een organisatie op zijn afnemers en concurrenten via het verzamelen van informatie door onderzoek en hier vervolgens op in te spelen als aanbieder, heet wel de marktoriëntatie van een organisatie. Een marketingstrategie vormt onderdeel van een marketingplan. Ik help je graag bij de opzet en uitrol.

Content strategie:

Wat is contentstrategie?

Een contentstrategie werkt als een routekaart voor je contentmarketing. Waar wil je met jouw content naartoe en hoe ga je er komen? Een goede contentstrategie wijst je de weg. Zo’n strategie hoeft geen dik pak papier te zijn. Sterker nog, hoe bondiger je jouw contentstrategie weet te verwoorden, hoe gemakkelijker hij te verwerken is in de daadwerkelijke uitvoering (en evaluatie) van jouw content marketing. Hoe je dat aanpakt? Dat leg ik je graag uit. Ik help je graag bij de opzet en uitrol.

Te denken aan contentstrategie en alles daarom heen:

  • Content creatie
  • Passende graphic designed visuals
  • Goed gevulde contentkalender waar je per kwartaal mee vooruit kunt
  • Van A tot Z een geheel pakket

Sales strategie ontwikkelen

Wat is sales strategie?

Ieder bedrijf heeft een duidelijke verkoop- en sales strategie nodig. Een sales strategie biedt houvast voor jouw organisatie en zorgt voor een gestructureerde lead generatie.

Deze keuzes komen allemaal voort uit de sales strategie. Keuzes die niet alleen gelden voor start-ups maar óók voor groei van bedrijven. In iedere groeifase staan bedrijven voor nieuwe uitdagingen en moet de sales strategie opnieuw getoetst worden. 

Hoe kom je tot een effectieve(re) sales strategie?
Veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen en laten hierdoor kansen liggen.

  • Welke markt kies je?
  • Wat wordt de boodschap naar jouw doelgroep?
  • Welke kanalen zet je in?
  • Hoe laat je jouw inbound en outbound sales op elkaar aansluiten? 
  • En ga zo maar door...

Ik help je graag bij de opzet en uitrol hiervan.

 
 

Staat de specifieke taak die je graag wilt uitbesteden er niet tussen, neem dan gerust contact met mij op.