Ben jij die drukbezette ondernemer met internationale contacten?

Isabel Hemelaar

Ben jij die drukbezette ondernemer met internationale contacten?

Je bent al een tijd bezig, je hebt veel ideeën en je voelt dat er nog meer in zit, maar komt er niet aan toe om dit verder uit te werken. Tijd blokken in je agenda klinkt mooi, maar lukt in de praktijk niet. Hierdoor wordt verdere groei van jouw bedrijf belemmerd.

Ik voel mij als een vis in het water binnen een internationale business omgeving, waarbij ik de ondernemer als support professional kan ondersteunen. In de afgelopen 30 jaar heb ik meerdere bedrijven geholpen met structuur aanbrengen, bedrijfsprocessen optimaliseren, research voor nieuwe projecten, internationale contacten, administraties analyseren en overstappen naar nieuwe software. Het schakelen tussen NL, EN, FR en DU zowel mondeling als schriftelijk vind ik heerlijk. Ik heb zelfs 6 jaar lang een bedrijf geleid in België. Alle opgedane ervaring, zowel positief als negatief, neem ik mee bij een volgende opdracht. Prachtig leerproces en zo veel geleerd!

 

Sinds 2019 ben ik vanuit loondienst verder gegaan als zelfstandige. Veel nieuwe tools eigen gemaakt, maar ook samenwerkingen aangegaan met andere support professionals en mijn netwerk vergroot. De corona jaren waren niet gemakkelijk met veel uitdagingen, zowel zakelijk als privé.
Maar nu ben ik klaar voor een nieuwe opdracht en sta ik te popelen om hiermee te beginnen.

Het is een geweldig gevoel en geeft energie om te merken dat de samenwerking met opdrachtgevers goed gaat en dat er resultaten geboekt worden.

Ik ben flexibel, betrouwbaar, gedreven, pro actief en werk zelfstandig en gestructureerd. Ik zorg ervoor dat jij als ondernemer je handen vrij krijgt om de focus te leggen op het verdere succes van jouw bedrijf.


Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Samen komen wij er wel uit!