• Kennismaken? Neem contact op metΒ Virtual-Manager.nlΒ 
  • πŸ“§ info@virtual-manager.nl
  •  ☎ 0297 308 803
  • πŸ“² whatsapp ->06 43 76 17 99

Virtual-Manager fotograaf

 

Dit is Emma

Virtual-Manager fotograaf

regio Midden t/m Noord-Nederland

 

Creatieve fotograaf!

 

 

In maart 2023 heeft Emma Figuals opgericht, vanuit een verlangen om meer met haar creativiteit te doen. Het leek haar altijd al ontzettend leuk om een eigen bedrijf op te richten en toen zij door reorganisatie haar baan verloor wist Emma het zeker: het was tijd om voor haarzelf te beginnen.

Emma koos voor fotografie, illustratie en grafisch ontwerp. Fotografie omdat dit altijd haar grootste hobby is geweest, illustratie omdat Emma hiermee uit haar comfort zone wit  stappen en haarzelf wilt uitdagen en grafisch ontwerp omdat Emma dat als een leuke kans ziet om haar creativiteit en commerciële vaardigheden met elkaar te combineren.

Nu in samenwerking met Virtual-Manager om nog meer vlieguren te maken en de verbinding tussen de vraag van opdrachtgevers van Virtual-Manager en aansluitende Virtual Assistants in te vullen.

 

Creativiteit

"Je kan de creatieve invulling van je opdracht compleet bij mij laten liggen: ik vind het heerlijk om hier vrij spel in te hebben. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat het resultaat van mijn werk goed aansluit bij jouw wensen, dus ook als ik veel vrijheid krijg zal ik je (in het begin) veel vragen stellen over je verwachtingen. Is jouw idee al tot in de puntjes uitgedacht? Ook dan voer ik het graag voor je uit."

Commerciële kennis

"Naast dat ik creatief ben, heb ik dankzij mijn studie Commerciële Economie veel verstand van marketing en verkoop. Ik zie snel kansen vind het leuk om vanuit een commercieel perspectief met je mee te denken. Dat kan gaan over de opdracht die je hebt, maar we kunnen ook samen nadenken over nieuwe manieren om meer uit jouw visuele marketing (strategie) te halen."

Waar kan Emma jou als ondernemer of VA mee ondersteunen:

 

Portretten

Product Fotografie

Event Fotografie

Grafisch ontwerp

illustraties

Visuals

Video

 

Portfolio

 

 

ContactKennismaken? Neem contact op met Virtual-Manager.nl 

πŸ“§ info@virtual-manager.nl

 β˜Ž 0297 308 803

+31 643 76 1799 -> APP MIJ

 

Bezoekadres:

Zwenkgras 1

Wilnis