• Kennismaken? Neem contact op met Virtual-Manager.nl 
  • 📧 info@virtual-manager.nl
  •  ☎ 0297 308 803

 

Geboren in Mijdrecht in een gezin dat grotendeels uit ondernemers bestaat. 

Moeder, vrouw, cadeaumama, dochter van, met een healthy lifestyle, social netwerk, zakelijk netwerk en dierenvriend.

Het leven heeft mij een aantal keren FLINK laten struikelen, waarna ik besloot bij de laatste keer er een behoorlijk goede salto van te maken!

 

Ik besloot mij om te scholen en startte een  secretariële opleiding waarna ik door ben gaan studeren op HBO niveau in sales,- & accountmanagement. Ik rolde tegelijkertijd in een sales baan, waarin ik onderaan de ladder begon met keihard koud bellen.

Ik groeide door tot een commerciële creatieve duizendpoot, die het fijn vond  om mijn energieke creatieve geest met lef, humor en gezond verstand te combineren. Maar ook door out of the box te denken en te werken  Ik heb dan ook keihard gewerkt te komen, waar ik nu sta.

En ja, daar ben ik trots! Want is stond er in 2012 niet zo positief voor: net gescheiden, met een grote schuld van zo'n 30K, terwijl ik 3 prachtige dochters aan het opvoeden was, mijn schuld aan het af betalen was en in de avond uren tot laat aan het studeren was. Poeh als ik daar nog aan terug denk....

 

Veel netwerken, communiceren. informeren, studeren, koffie afspraken en gecoaching. 

Ik kreeg de smaak te pakken en besloot mij nog verder door te ontwikkelen  in coachen en psychologie. Waarna ik rolde in een baan bij een internationaal bedrijf in telecom/software. Hierin heb ik mij nog verder mogen ontplooien waaronder intern in Vancouver/Canada 2017.

Daar sprak ik een inspirerende jonge vrouw en vertelde al een tijdje te werken als Virtual Assistent (VA).

Een aantal gesprekken later, veel nadenken en onderzoeken doen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mij verder gaan verdiepen in het, voor in Nederland nog redelijk onbekende vak "Virtual Assistent" nu uitgeroepen tot één van dé beroepen van de toekomst wereldwijd gezien!

 

Sparringspartner - Personal Assistent - Allround (virtual/hybride) Manager -

Business Manager - Business Coach

 

Ik houd mij nu voornamelijk bezig met (Virtual of eigenlijk hybride) Allround Business Management, Support waar nodig, Personal Assistent van de directeur, coachen van dedirecteur en zijn team/ afdelingen; waarin ik structuur breng binnen snelgroeiende ondernemingen, efficiënt werken, overzicht bewaken, marketing,- en sales projecten managen. Maar ook het opzetten van bijv. klantenservices van snelgroeiende webshops, efficiëntere virtuele werkomgevingen, online marketing oftewel

VM - Business Management Support 

 

Daarbij ben ik ook (Virtual-/Hybride) Assistants aan het begeleiden, kijkend naar hun unieke talenten, ondernemen vanuit de kracht zie zij bezitten waardoor zij kwaliteit leveren.

THEY SAY I DREAM TOO BIG?! 

I SAY THEY THINK TOO SMALL!