• Kennismaken? Neem contact op metย Virtual-Manager.nlย 
  • ๐Ÿ“ง info@virtual-manager.nl
  • ย โ˜Ž 0297 308 803
  • ๐Ÿ“ฒ whatsapp ->06 43 76 17 99

De gezichten achter Virtual Assistent Industry

Allereerst zullen wij onszelf even kort voorstellen. Wij zijn Calvin en Amber. In het dagelijkse leven vinden we het heerlijk om spontaan leuke dingen te gaan doen, lekker wandelen, naar het stand, we zijn gek op muziek (met name country), en wonen in Alkmaar met onze twee trouwe honden Jess en Lola.

Verder zijn wij een dynamische en proactief VA koppel.

‘’Dubbel de assistentie, dubbele efficiëntie: jouw unieke virtuele duo’’.

 

Wat ons onderscheidt zijn niet alleen onze (individuele) vaardigheden, maar ook onze samenwerking. We vullen elkaar perfect aan en werken samen om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Communiceren naadloos en zorgen ervoor dat er een consistente en professionele service wordt geleverd.

Ons primaire doel is om ondernemers te ondersteunen en te ontzorgen. Ze de ruimte geven om zich volledig te richten op hun kerntaken, zodat hun onderneming kan groeien en bloeien. Als waardevolle partners geloven we in het realiseren van de ambities en groei van onze klanten. Doormiddel van onze professionele en betrouwbare diensten streven we ernaar om een positieve impact te hebben op hun succesverhaal.

Merk jij dat je vastloopt in de groei van jouw bedrijf? Omdat de takenlijst eindeloos is…
Wij zijn daar voor jou! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, kunnen we kijken of het klikt, bespreken we jouw wensen en wat wij voor jou kunnen betekenen. En wie weet ontstaat daar wel een hele mooie en fijne samenwerking uit.

 

De samenwerking tussen ons is gebundeld en hierdoor is ons gezamenlijk kindje geboren: