• Kennismaken? Neem contact op met Virtual-Manager.nl 
  • 📧 info@virtual-manager.nl
  •  ☎ 0297 308 803

Social Media managen


Social Media

Social media kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in je marketing. Dit is waar we met zijn allen veel tijd doorbrengen. Jouw ideale klanten dus ook.

Lees meer »

Eigen kantoor!

In de maand september bestaat Virtual-Manager.nl 5 jaar & heeft nu ook een eigen kantoor!Er zijn in de afgelopen jaren een aantal mooie samenwerkingen uit voort gevloeid met drukke ondernemers die nu ondersteund worden door Virtual-Manager, maar ook samenwerkingen met Virtual-Assistants, die zich ware Virtual-Managers mogen gaan noemen. Ook is daaruit Virtual-Manager-Academy ontstaan... Daar heeft Virtual-Manager ruimte voor nodig!Coach-, & werkgesprekken, trainingen, business coaching en dichtbij wonende VA's die vanuit het kantoor van Virtual-Manager.nl kunnen gaan werken. Dit weekend heb ik dan ook de sleutel in ontvangst genomen van mijn eerste échte eigen kantoorruimte, yesssss!Virtual-Manager.nl is per September gevestigd:Zwenkgras 1 in WilnisVirtuele groetjes,❋ Chantal Nijhuis ❋chantal@virtual-manager.nl

Lees meer »

Er komt iets nieuws aan

Virtual-Manager.nl groeit en is binnenkort jarig! Dit mede dankzij het vertrouwen van al mijn opdrachtgevers die ik heb mogen verblijden en waarbij ik veel heb geleerd.

Lees meer »