• Kennismaken? Neem contact op met Virtual-Manager.nl 
  • 📧 info@virtual-manager.nl
  •  ☎ 0297 308 803

Ondersteuning op afstand
voor jouw bedrijf


Virtual-Manager doet Virtual Business Support dit betekent ondersteuning voor jouw bedrijf (virtueel: op afstand) door werkzaamheden uit te besteden. Als jouw Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) kun je mij inhuren voor projecten waar je niet aan toe komt. Of ik kan je net dat paar extra handen bieden dat je nodig hebt, zodat jij meer structuur en ruimte krijgt en je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

 

De ondersteuning kan zijn op het gebied van 


- marketing & communicatie
- organisatie & administratie
- coaching & training
- sales & online support.

Zie het kiezen voor Virtual Business Support (een Virtual Assistant inhuren) als een Personal Assistent of rechterhand die je inzet: je krijgt als zelfstandige ondernemer of drukke manager meer tijd voor jouw core business. Werk met Virtual-Manager en we bouwen samen aan het succes van jouw onderneming.


Zo gemakkelijk is het!


FLEXIBEL INZETBAAR

altijd terugvallen op ondersteuning wanneer je dat nodig hebt

AL VANAF 1 UUR PER WEEK

alleen de gewenste uren
worden in rekening gebracht

NIET IN VAST DIENSTVERBAND

bespaar op belasting,
verzekering en reiskosten


Wil je meer tijd vrijmaken in jouw werkweek en op een flexibele manier extra handjes inzetten? Met iemand brainstormen over mogelijkheden op het gebied van marketing & sales en het werk uit handen geven? Support inschakelen kan voor de één nodig zijn op het gebied van marketing en voor een ander op het gebied van social media of customercare.

 

Onderstaande diensten geven een idee van wat Virtual-Manager kan betekenen. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Laten we met elkaar bespreken of Virtual-Manager jou verder kan helpen!Onze samenwerking

Samen inventariseren we hoe we kunnen samenwerken. We spreken van te voren af welke werkzaamheden je zou willen laten doen en over hoeveel uren het gaat. We kunnen een structurele ondersteuning van een aantal uren per week of maand afspreken. Ook kunnen we projectmatig aan de slag gaan of gewoon de gewerkte uren in rekening brengen. Het uurtarief dat ik hanteer is €50,-. Je hebt meer voordeel als je kiest voor een afname van een aantal uren in één keer in de vorm van een abonnement. Deze abonnementen bestaan in de vormen: strippenkaarten of standaard,- comfort,- en premium abonnement. We overleggen samen wanneer je de uren in wilt zetten en op welke manier. Voor tijdelijke opdrachten op locatie overleggen we het tarief. 


5 uur

10 uur

30 uur

10 uur

20 uur

30 uur

De bedragen zijn excl. btw.

En (tijdelijke) projectprijzen zijn in overleg.


Over Virtual-Manager

Kort gezegd ben ik iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en voldoening krijgt van het meebouwen aan de groei van een bedrijf. Als Virtueel Assistent of Virtual Assistant heb ik een gevarieerd takenpakket waarmee ik ondersteuning kan bieden. Daar geniet ik van! Ik denk ook graag met je mee over nieuwe ideeën die jouw bedrijf verder kunnen brengen.

 

Met jarenlange ervaring in de sales en een flinke dosis kennis van business support, online marketing en mijn passie voor coaching bouw ik nu verder aan Virtual-Manager.

En Virtual-Manager bouwt weer verder voor haar klanten!