Blogs

Creëer je eigen kansen!

Als je actief wilt groeien qua klanten of omzet dan is het belangrijk dat je je eigen kansen creëert. Als je  hier actief mee aan de slag gaat dan vereist het vroeger of later dat je ook prospecteert. Er is geen andere manier. Prospecteren is niets anders dan dat je (telefonisch, per mail, privé bericht via LinkedIn, e.d.) contact opneemt met je prospect (jouw droomklant) met als doel daar een ontmoeting of vervolgcontact uit te realiseren.

Lees meer »

Wat als je klant niet betaald?

Niets zo vervelend als klanten die te laat of niet betalen. Want elke dag dat een factuur niet wordt betaald, kost jouw zaak geld. Helaas komt het regelmatig voor – zeker in tijden dat het economisch minder gaat. In dit artikel leggen we stap voor stap uit wat je als ondernemer kunt doen om je geld te krijgen.

Lees meer »

Gebruik je Social Media!

​​Veel bedrijven investeren in hun online aanwezigheid met een goede website en dat is in deze tijden zeker belangrijk. Helaas blijft het strategisch gebruik van social media nog wat achter. Vaak hebben bedrijven wel een aantal accounts, maar wordt er maar random gepost zonder duidelijke boodschap. Dit is enorm zonde, want met social media marketing kun je ontzettend veel bereiken.

Lees meer »

Koude belletjes?

Of koud bellen nog steeds werkt? Hoe je het ook wendt of keert: sales belletjes zijn onvermijdelijk om je business te laten groeien. Want als je jouw product of dienst aan de man wil krijgen, zijn (koude) sales belletjes naar bedrijven nog steeds de norm. Dit betekent overigens niet dat koud bellen nog steeds zo gaat als in de jaren ‘90. Logisch, want de B2B markt van nu is niet meer te vergelijken met toen. Zo beschikken niet alleen kopers en andere besluitvormers over meer informatie dan voorheen, maar jij ook. Als sales persoon kun je tegenwoordig ook met meer informatie op zak de telefoon oppakken of extra voorbereid een koude e-mail schrijven. Kortom: koud bellen werkt nog steeds in 2021. Tenminste, mits je jouw koude bel strategie aanpast aan de B2B markt van nu.

Lees meer »

🎉 LinkedIn Symbolen 🎉

Wil jij je LinkedIn profiel wat leuker maken? Gebruik dan speciale symbolen voor LinkedIn of voeg emoji’s toe. Hierdoor ziet je LinkedIn profiel er niet alleen leuker uit, maar breng je ook duidelijke accenten aan waardoor het beter leesbaar wordt en jij de belangrijkste informatie ook onder de aandacht kan brengen. Mensen scannen tegenwoordig, dus welke informatie in je LinkedIn profiel moet direct opvallen?

Lees meer »

Templates reviews vragen

Dat je hier nu bent terechtgekomen  betekent dat je waarde hecht aan het ontvangen van online reviews. Sterker nog. Je wilt gewoon weten hoe je in veelvoud nieuwe reviews kunt verzamelen voor je eigen bedrijf. De volgende vraag is dan natuurlijk; 

Lees meer »

Inspiratie nodig?

Je kunt overal naar inspiratie zoeken, maar soms ligt het antwoord gewoon vlak voor je. Wanneer het niet lukt om ideeën op te doen in de buitenwereld, kun je altijd nog bekijken of er in je netwerk wat inspiratie is te vinden. En nu ken je mij...

Lees meer »

Krachtig Mens

Enige tijd ben ik mij aan het omscholen richting Life Coach en ben ik een heerlijke samenwerking aangegaan met team Krachtig Mens. En wat voel ik mij op mijn plek binnen deze fantastische praktijk!

Lees meer »

Nationale Secretaressedag 15 april 2021

Op Secretaressedag worden secretaresses en secretarieel medewerkers in Nederland en België in het zonnetje gezet. Secretaressedag is elk jaar op de 3e donderdag in april. Dit jaar is Secretaressedag op 15 april en ook Virtual-Assistants doen mee.... Erg leuk!

Lees meer »